

LSBA'S FOUR CORNERS SEMINAR – LAKE CHARLES

Friday, May 11, 2018

Reeve's Uptown Catering 1639 Ryan St. Lake Charles, La. 70601

SEMINAR SCHEDULE

- 7:30 8:00 a.m. REGISTRATION
- 8:00 9:00 Ethics Challenge
- 1 hr. Ethics Eric Barefield
- 9:05 10:05The Duty of Self Care1 hr. LPM CLEBuddy Stockwell
- 10:05 10:15 BREAK
- **10:15 11:15**Ethics of the Internet of Things1 hr. EthicsRichard Lemmler
- **11:20 12:20**Your Time as a Small Office Practitioner: Harvesting, Evaluating,
Quantifying and Prioritizing1 hr. LPM CLEChuck Vann
- **12:20 1:00 LUNCH** *NO CLE Info: LS*

Info: LSBA'S Transition Into Practice (TIP) Mentoring Program Brooke Theobold

- **1:00 2:00**Better Client Communications and Cyber Insurance1 hr. LPM CLEShawn Holahan and Ashley Flick
- **2:05 3:05**Admissibility of Social Media Evidence1 hr. LPM CLETom O'Connor and Gayle O'Connor

3:10 – 4:10LSBA: Who We Are and How We Serve Our Members1 hr. Prof.Dona Renegar