

## LSBA'S FOUR CORNERS SEMINAR - BOSSIER CITY/S'PORT

Friday, May 18, 2018

Hilton Garden Inn – Bossier City/S'Port 2015 Old Minden Road Bossier City, La. 7111

## **SEMINAR SCHEDULE**

7:30 – 8:00 a.m.	REGISTRATION
<b>8:00 – 9:00</b> 1 hr. Ethics	Ethics of the Internet of Things Richard Lemmler
<b>9:05 – 10:05</b> 1 hr. LPM CLE	The Duty of Self Care Buddy Stockwell
10:05 – 10:15	BREAK
<b>10:15 – 11:15</b> 1 hr. Prof.	LSBA – Who We Are and How We Serve Our Members Dona Renegar
<b>11:20 – 12:20</b> 1 hr. Ethics	Ethics Challenge Eric Barefield
<b>12:20 – 1:00</b> NO CLE	LUNCH Info: LSBA's Transition Into Practice (TIP) Mentoring Program Brooke Theobold
1:00 – 2:00	Your Time as a Small Office Practitioner: Harvesting, Evaluating, Quantifying and Prioritizing
1 hr. LPM CLE	Chuck Vann
2:05 – 3:05	Client Communications: Strategies for a Healthy Attorney Client Relationship
1 hr. LPM CLE	Shawn Holahan
3:10 - 4:10	Protect Your Office with Insurance: Malpractice and Cyber

Ashley Flick

1 hr. LPM CLE