

LSBA'S FOUR CORNERS SEMINAR - WEST MONROE

Thursday, May 17, 2018

West Monroe Convention Center 901 Ridge Ave. West Monroe, La. 71291

SEMINAR SCHEDULE

7:30 – 8:00 a.m.	REGISTRATION
8:00 – 9:00 1 hr. Ethics	Ethics Challenge Eric Barefield
9:05 – 10:05 1 hr. Ethics	Ethics of the Internet of Things Richard Lemmler
10:05 – 10:15	BREAK
10:15 – 11:15 1 hr. LPM CLE	Protect Your Office with Insurance: Malpractice and Cyber Ashley Flick
11:20 – 12:20	Your Time as a Small Office Practitioner: Harvesting, Evaluating, Quantifying and Prioritizing
1 hr. LPM CLE	Chuck Vann
12:20 – 1:00 NO CLE	LUNCH <i>Info: LSBA's Transition Into Practice (TIP) Mentoring Program</i> Brooke Theobold
1:00 – 2:00	Tips From Inside a Corporation: Internal Investigations, Privacy Concerns and Subpoena Responses
1 hr. LPM CLE	Brandi Cole and Rebecca Kilpatrick
2:05 – 3:05	Client Communications: Strategies for a Healthy Attorney Client Relationship
1 hr. LPM CLE	Shawn Holahan
3:10 – 4:10 1 hr. Prof.	LSBA – Who We Are & How We Serve Our Members Dona Renegar