LSBA PUBLIC UTILITY SECTION CLE DECEMBER 5, 2024

Baton Rouge City Club, 355 North Blvd., Baton Rouge, Louisiana 70801 *Applied for 6.0 hours of CLE, including 1 hour each of Ethics and Professionalism

Online registration available at: www.lsba.org/cle	7:30 AM – 7:55 AM	Check-in
Please register in advance of the conference.	8:00 AM - 9:30 AM	Artificial Intelligence (AI): Lawyer Ethics and Utility Applications. Speakers Tracy L.M.
Registration will close on November 25, 2024.		Norton, LSU Law Center, and Andy Quick,
Name:		Entergy VP Business and Data Insights and Chief AI Officer (1.5 hours, including 1.0 hour of Ethics).
Bar Roll No.:	9:35 AM - 10:35 AM	Think Before You Sign: Notarial Liability in
Total Payment Enclosed:		Louisiana. Speakers Ryan French, Taylor Porter, and Taylor Dunne, Taylor Porter (1.0 hour of
Rates: \$100.00 Members		Professionalism).
\$150.00 Non-members	10:35 – 11:45 AM	Break
\$50.00 Government and Non-profit Attendees	10:45 AM - 11:45 AM	Generation Resource Technologies: Regulatory and Technical Considerations with Modular
Please make checks payable to the Public Utility Section of the LSBA. Return this form with your payment to:		Nuclear, Offshore Wind, New Geothermal, and Emerging Solar Resources. Speaker Brad Ives, LSU Energy Institute (1.0 hour).
Carrie Tournillon	11:45 AM - 12:30 PM	Lunch (included)
Kean Miller 909 Poydras Street, Suite 3600 New Orleans, Louisiana 70112	12:30 PM - 1:00 PM	Loper: The LPSC Perspective. Speaker: Brandon Frey, LPSC Executive Secretary (0.5 hours).
I am not currently a member of the Public Utility Section. Enclosed is separate \$25.00 check	1:05 PM – 2:05 PM	Interconnection to the Electric Grid: A 101 on MISO's Definitive Planning Process. Speaker Chris Supino, MISO (1.0 hour).
made payable to the LSBA to join the Section.	2:05 PM – 2:15 PM	Break and Raffle Drawing
Fundraiser: The Public Utility Section will sponsor a fundraiser at the CLE to benefit the Greater Baton Rouge Food Bank which serves 11 area parishes. Donations will be accepted for tickets which will be drawn for an assortment of prizes. Tickets will be \$10/each (cash only). All proceeds benefit Greater Baton Rouge Food Bank.	2:15 PM – 3:15 PM	Jeopardy: Evidence, Law Office Practice, LPSC Potpourri, Technology. Developers Taylor Boudreaux, Phelps Dunbar, and Andrew Nicolas, Ezell Law Firm. (1.0 hour).